Thursday, December 18, 2008

Onar di Depan Rumah Sewaku....

Thursday, December 18, 2008
Assalamualaikum

Petang semalam setibanya aku di rumah sewa.... Aku terhidu bau yang menyengat hidungku yang tak mancung ni... huhuhu aku mencari-cari puncanya....

Tiba-tiba! Owh, tidak... ada seekor kucing yang kembung tidak bernyawa di bawah pokok betul-betul depan rumahku.... Aku pun apa lagi... Ecah! tengok kucing mati!

Hai... minah ni plak... leh menjerit.... aaaaaahhhhh... ada kucing mati... eeeeeeeeiiiiiii.... geli.........
geli......... Hahahahhaa.... siap wat aksi lagi... aku relaks jer.... tapi tak tahan gak bau busuk kucing tu,.... WEK2.... even aku suka kucing tapi masyaAllah bangkai dia tak leh tahan...

Aku pelik cmne lak elok jer dia leh landing kat bawah pokok ni... Tak syak lagi mesti ada orang yang buat ONAR kat depan uma kami ni....huhuhu kurang a**r.... geram aku... Sbbnya... pagar uma kitorang ada kesan2 telah dicerobohi...

Tiba waktu malam, kak noris datang uma... bincang pasal sistem... Aku plak ngadu kat kak noris... kak noris plak ngadu kat atong... hehehe dia call atong... Tiba-tiba masa dia call tu, dia pas nset kat aku.... Aku pun wat la suara manja... muahahhaa mohon simpati.... "Atong, ada kucing mati depan uma kitorang... Leh tak tlg buangkan kucing tu... Bau busuk... " Lebih kurang cmni la dialog aku... hahahaha Aku tak sangka Atong sanggup datang ngn plastik itam n kain buruk.... Tolong buangkan bangkai kucing tu.... THANKS A LOT ATONG N KAK NORIS...

Ya Allah, Moga Roh Kucing tu ditempatkan di tempat yang Banyak IKAN... hehehe

4 comments:

shaz haza said...

ade frieskies pun ok gak eeka.. hehe..

noris said...

korang xtau atong buang kat mane kan....
Hahaha......
Misteri...

eeka said...

shaz haza: hehehehe kesian kucing tu tau... nt ko akan termimpi2kan dia... hahahaha

eeka said...

noris: hehehe mestilah atong buang kat tmpt buang sampah... apa la kak noris ni...