Thursday, December 11, 2008

Bingung... wawawa

Thursday, December 11, 2008
Assalamualaikum

Serba salah aku pada saat ini... huhuhu nak bercerita ker tak nak yer... huhuhuhu nak teruskan ker tak nak sampai ujung bulan ni? huhuhu malasnya.... windu kat kucing-kucing tu... windu kat kampung halaman... penat dah... asyik mengadap komputer jer hari-hari...

Bulan satu dah start lak keje kat company kawan mama... runsing2... tak ada masa nak berehat la kalau meneruskan semua ni...

Bingung... heehehee tolongggg.....

6 comments:

shaz haza said...

teruskan je la. kejap je. pastu terus keje. nanti bawalah kucing tinggal ngan kau. haha.

eeka said...

shaz haza: sengal ko hajar... muahahahha... aku ada gak kucing 2 3 ekor kat uma tu.. tapi takut org... huhuhu.... geram aku.... nak pegang jer lari....

shaz haza said...

sebab kau memang menakutkan. haha.

CoOkiE MoNSter said...

yeeee...saya sokong!!! eeka mmg mnakutkan kuceng2 tersebut. muahahahahaha!!

eeka said...

shaz haza: ish, aku mana ada menakutkan...

cookie monster: actually, masa aku nampak kucing tu, ecah ada sekali... dia la yang menakutkan kucing2 tu... abis bertempiaran lari kucing tu nampak muka ecah yang sangat comel...

shaz haza said...

haha. kucing tu mesti pelik je tgok korang. haha.