Friday, August 7, 2009

hari yang kelam kelabu...

Friday, August 7, 2009

Assalamualaikum

Hari ni sangat bz dengan program BWG.. Breakfast With GEMS 4...
- Pagi2 antar laptop company kat dewan.. utk persediaan slide show...
- Then ada ceramah h1n1 lepas BWG...
- Pastu makan tengah hari... lepak kat computer lab dari kul 1 ptg - 5 ptg... hahahaa
- Giler la...

Task to finish within these one day...
1) banner utk dinner nanti,...
2) esok ada exam ptd... doa jer la... huhu langsung takde preparation...
- kat dalam ni tak sempat nak baca surat khabar... even ada nst disediakan...
3) nak tlg kawan wat poster..

  • wawawa tension giler tak de laptop nak wat keje..
  • terpaksa menumpang kat laptop kawan.. ni pun nasib baik ada computer lab..
  • tapi haram... tak leh install adobe photoshop pun huhuh..
  • dia tak bagi permission utk install apa2 sbb administrator tak bagi..
  • hancur hatiku... mengenang dikau,... mulalah merapek meraban nih...
  • hahahaha inilah diriku.. happy go lucky,... even ada masalah muka macam takde masalah jerk...
  • releks jer... cool jerk.. tapi bila tiba part presentation ker,... mula la gelabah tak tentu pasal... hahahaha
  • part ni la kena ubah nih... mana leh biarkan diri ni macam nih...
  • we must change our attitude to be a good person and to be a good leader one day... InsyaAllah...
  • Eeka boleh! chayo2! Ganbateh neh!

TAHUKAH ANDA BAHAWA 10% PERCAKAPAN, 10% TINDAKAN, 80% BODY LANGUAGE MEMAINKAN PERANAN YANG SANGAT BESAR... DALAM PERCAKAPAN SEHARIAN KITA...?? hehehe jadi rajin-rajinlah berlatih utk mendidik body language yang betul setiap masa...

A - Attitude
S - Skill
K - Knowledge

Attitude sangat penting dalam setiap kerja yang kita buat.. jadilah orang yang mempunyai attitude yang baik... terutama sekali semasa menghadapi temuduga.. tunjukkanlah bahawa anda seorang insan yang sopan santun, kemas dan mempunyai jati diri yang kuat... dengan bercakap penuh keyakinan dan boleh menjawab soalan dengan cemerlang.. hehehe

Sapa yang pandai adobe photoshop??? sila email eeka: eeka0312@yahoo.com
- nak tanya korang pasal konsep- konsep utk design banner...

4 comments:

shaz haza said...

salam

eeka. kau google je. byak kat intrnet. hehe. ade tutorial die.

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

caiyok2!!
berusaha lahh
ganbateeee
sama2 lah kter memerah keringat otak!!
oh yehh
:P

CoOkiE MoNSter said...

erm..google jer.lagi sonang. hehe..

eeka said...

hehehe
thanks u all coz bagi semangat kat aku... huhu sesungguhnya tanpa semangat daripada korang semua aku takkan dapat "berdiri dengan kukuh"... chewah! hehehe