Thursday, June 18, 2009

Bayaran Balik PTPTN

Thursday, June 18, 2009


Assalamualaikum 

Kepada sesiapa yang belum membayar semula hutang PTPTN anda bermula pada bulan Mei, 2009 sila bayar dengan segera... Klik di bawah untuk maklumat selanjutnya...


p/s: wah, ada bakat jadi ALONG la saya nih kan? hahahhaa

5 comments:

kojah said...

laaaaaaaaa...padanla xcomment!ada la eeka...dia xtulis comments, dia tulis ko-jah kat bawah entry tuh...

eeka said...

assalamualaikum
oo... yer ke? tukar la jadi komen.. tak faham la.. wawawa

shaz haza said...

eeka.. smlm kau kate kene anta surat tu kan. haha. hari ni aku terus je fax ke ptptn. hehe.

nak bayar akhir bulan ni insyaAllah. tak sanggup rasenye tengok 'amaun' tu banyak sgt. huhu.

eeka said...

hahaha
tu la... aku pun naik juling mata tgk amaun tu.. giler banyak... campur interest dia macam leh beli kete sebijik... hahaha

CoOkiE MoNSter said...

wuitt....that's a big help. Aku tgah tercari2 cmne care nk byar ptptn nh. Seb bek jumpe kat cni... huhu