Wednesday, January 13, 2010

Tenang......

Wednesday, January 13, 2010
Assalamualaikum...

Hati ini berasa tenang... saat ini.. ehhehee
setenang air di lautan..
entah mengapa, hati ini bersuara "Eeka, berusahalah mencari pacar baru!"
hahahaha

Sengal... (*&^&^(*) tak dapat diluahkan dengan kata-kata...
hahahha

Tak cukup dengan itu, fikiranku mula menerawang di ruangan jendela otakku...
Hum.... bilalah saya nak BERJAYA dari definisiku sendiri...
Rumah sendiri, KERETA sendiri... even LESEN KETE TAK PAST lagi... wawawawa
Suami setia... ehhehe berangan tak sudah...

Lama sudah angan-angan ini di cita tanpa ulam yang mendatang...
huhu... sorry... i tak makan ulam... hehe
PAHIT.....

MAMA... PAPA... i miss you a lot!
Nak alik kampung la minggu ni, even poket kering.. hehe
TAk kira gak... nak alik gak... every week alik kampung dari JB ke BP..
huhu.... rasa macam nak ulang alik jer g keje dari uma...
tapi keadaan tak mengizinkan...
JAUH tu... BP ke JB...

4 comments:

~ CeguLin~ said...

Salamm..

sampaikan salam ingatan saya kepada Cikgu Zainuddin ... saya x-student dia di SKSS.

~ CeguLinn ~ said...

Salamzz...

sampaikan salam ingatan saya kepada Cikgu Zainuddin . saya x-student dia di SKSS lewat 80an.

Cegulinn said...

Salamm....
sampaikan salam ingatan saya kepada cikgu zainudin. saya x student dia lewat tahun 80an di SKSS.

eeka said...

waalaikumussalam...
insyaAllah saya akan sampaikan salam anda... ehhee nama penuh apa ek?