Sunday, April 26, 2009

sakit jiwa

Sunday, April 26, 2009

Assalamualaikum

Banyak pulak idea bila tengah sakit jiwa ni... huhuhuhu sebenarnya tengah geram kat somebody ni.. rasa macam tak nak jumpa dia lagi pasni... biarlah dia dengan diri dia... geram sangat... huhu sakit ati ni... warghhhhhh.......   nak delete dia dari frenster list nanti menyesal lak bila dah delete... hehe sengal... sabar eeka sabar... sabar itu sebahagian daripada iman...

lupakan je la dia tu... anggap dia sebagai angin lalu.... eeka wat hal eeka sendiri... jangan fikir lagi pasal dia... mulai saat ini... eeka jadi diri eeka yang sebenar... don't push yourself into someone you never know... 



sweet la gambar-gambar anime ni... hehehe muncul pulak rasa jahat nak masukkan pic ni... shh... bukan ada orang tau pun... lagipun blog saya ni tak ramai orang tengok.. hahahhaa diam-diam sshhh...





4 comments:

shaz haza said...

kau marah pd siapa ni eeka? uhuhu.

hah! aku tengok gambar tu! haha

eeka said...

hahaha
ada la... kang aku sebut nama dia... kecik ati lak dia nanti...
biarlah rahsia... ko tak kenal pun dia tu...

Lajie said...

uiks.. sape la sasaran dia tu..hehe

eeka said...

hahaha
ada la orang tu,... tapi yang pasti bukan ko lajie... hehe

orang lain... geram aku...